În contextul actual al pandemiei de coronavirus, în care toate competițiile sportive se pot desfășura fără public, iar această măsură este extrem de dificil de aplicat pe traseul urban competițional de la Sinaia, ne aflăm în situația de a anunța amânarea etapei din Campionatul Național de Viteză în Coastă, ce urma să se desfășoare în perioada 1-2 august.

Primăria orașului Sinaia, Clubul Sportiv Carpați Sinaia și Federația Română de Automobilism Sportiv lucrează la identificarea unei soluții în vederea organizării competiției la o dată care va fi anunțată ulterior, în așa fel încât să putem asigura cele mai bune și sigure condiții.

Pentru a nu periclita calendarul competițional, Comisia Națională de Viteză în Coastă, împreună cu organizatorul Auto Blic, după acordul Biroului Executiv FRAS, a decis mutarea etapei de la Râșnov în data de 1-2 august (programată inițial pentru finalul lunii august), urmând să revină cu calendarul complet în cel mai scurt timp.

Așadar, etapa de la Râșnov devine etapa a III-a a campionatului, iar Trofeul Sinaia va fi reprogramat.

În Campionatul Național de Viteză în Coastă Total urmează etapa a II-a care se va desfășura la Reșița în perioada 4-5 iulie.