Super Rally se adaugă campionatelor sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv începând cu sezonul 2018 și va programa un total de 4 runde, după ce anul trecut a debutat ca un eveniment special la Craiova.

Etapele Campionatului Național de Super Rally se vor desfășura în interiorul orașelor, pe traseu de asfalt, caracteristic Super Specialelor de la Raliu, și vor avea o distanță maximă de 3 kilometri.

Evenimentul se va desfășura pe durata unei singure zi, iar aici, pot lua startul două mașini în același timp. Pot lua startul mașini cu sau fără pașaportul tehnic FRAS/FIA (cu mențiunea că vor fi verificate tehnic de comisie), dar și monoposturi.

Pot participa piloții și copiloții cu licență FRAS 2018, la Super Rally urmând să se echivaleze licențele de la toate disciplinele FRAS. Echipajul poate fi format din pilot și (opțional) copilot/invitat. Locul copilotului poate fi ocupat și de un invitat pe toată durata evenimentului. De asemenea, se pot înscris și piloți fără licență, dar numai în anumite condiții, conform regulamentului.

În acest sezon, de același calendar competițional va beneficia și Campionatul Național de Time Attack.

Regulamentul aprobat pentru Campionatul Național de Super Rally îl găsiți aici

Calendar Super Rally 2018:

Etapa I: 12 mai – Hunedoara

Etapa a II-a: 23 iunie – Târgu Mureș

Etapa a III-a: 15 septembrie – Craiova

Etapa a IV-a: 27 octombrie – Pitești

Regulamentul de licențiere poate fi consultat aici

Cererile de licențiere pot fi descărcate aici.