Trioul de piloți Willi Motorsport by Ebimotors, Fabrizio Broggi, Sergiu Nicolae și Sabino De Castro, revine pe circuit pentru a doua etapă de anduranță din 24H Series a sezonului 2022-2023, în Kuweit.

Cum vremea neprietenoasă din Europa a înghețat sezonul competițional pe mai toate circuitele de pe continent, Willi Motorsport by Ebimotors se va deplasa în vestul Asiei, pe circuitul Kuweit Motor Town, unde este programată ultima etapă a seriei de anduranță 24H Series powered by Hankook din 2022, sezonul urmând a continua la jumătatea lunii ianuarie 2023, cu etapa din Dubai.

Este pentru prima oară când cei trei piloți vor lua contact cu acest circuit ce masoară 5.609 metri și care cuprinde trei linii drepte și douăzeci de viraje. Totuși, marea premieră pentru echipa Willi Motorsport by Ebimotors constă în faptul că va alinia la start o mașină complet nouă, modelul Porsche 992 GT3 Cup.

Cursa este programată să se desfășoare pe 2 decembrie, de la ora locală 12:00 (11:00 ora României). Echipajul mixt româno-italian va avea de înfruntat 5 alte echipaje la clasa Porsche 992, totalul mașinilor pe grilă ajungând la 21. Vremea va fi una excelentă pentru cursă, cu temperaturi cuprinse între 15 și 28 de grade Celsius, iar singura problemă ar putea să o reprezinte vântul.

Puteti urmări echipajul cu numărul 955 în direct pe canalul de YouTube 24H Series https://www.youtube.com/user/24HSeries