Alina Dumitru, pe primul loc.

 

În weekend s-a desfășurat la Timişoara prima etapă a Campionatului Naṭional Women Rally – Bosch Car Service 2024, iar Alina Dumitru a fost în prim-plan, cu o performanță notabilă.

Trofeul primei etape a fost oferit de Casa Auto Timişoara, iar George, primul banking inteligent din România a susṭinut clasa de maşini electrice. La start au fost prezente 50 de doamne şi domnişoare care fac parte din “universul” Women Rally, intrat în al 6-lea an de existenṭă.

Startul Festiv s-a dat la ora 18:00, în Piaṭa Iancu Huniade, iar adrenalina a fost la ea acasă. În cele două manşe de concurs, concurentele s-au descurcat impecabil pe asfaltul încins de la Shopping City Timişoara. La final, au fost desemnate câştigătoarele celor 6 clase instituite.

Alina Dumitru, performera etapei

O mare supriză a oferit-o Alina Alexandra Dumitru, ambasadoare și competitoare la Women Rally. Ea a reuşit o performanṭă uimitoare! A urcat de trei ori pe cea mai înaltǎ treaptǎ a podiumului și totodată a obținut locul 1 în clasamentul general, locul 1 la clasa 3 şi locul 1 la tracṭiune faṭă.

Clasament Clasa 1

Locul 1 – Roxana Armeana – Suzuki Swift

Locul 2 – Mădălina Vasiloiu – Citroen C2

Locul 3 – Maria Ţurai – Seat Ibiza

Clasament Clasa 2

Locul 1 – Francisca Radu – Mazda 3

Locul 2 – Cătălina Diac – Ford Fiesta

Locul 3 – Ildiko Melinda Martonos – Ford Ecosport

Alina Dumitru

Clasament Clasa 3

Locul 1 – Alina Alexandra Dumitru Samarghitan – Mini Cooper

Locul 2 – Mirela Bejnariu – Honda Civic

Locul 3 – Mihaela Voivod – Peugeot 207

Clasament Clasa 3+

Locul 1 – Adelina Marina Frătean – Audi A3

Locul 2 – Simona Boancă – Mercedes Benz GLC 300e

Locul 3 – Ioana Benṭe – BMW 430i XDrive

Clasament Clasa 4

Locul 1 – Cornelia Pleşoianu – Hyundai Ioniq

Locul 2 – Diana Ciucaş Ielciu – Hyundai Ioniq

Locul 3 – Corina Olivera Marcovici – Hyundai Ioniq

Clasament Clasa 5

Locul 1 – Sonia Roxana Florescu – Citroen DS 3

Locul 2 – Florina Stela Pascu – Ford Fiesta

Locul 3 – Loredana Rozorea – Volkswagen Golf 5

Clasament General

Locul 1 – Alina Alexandra Dumitru Samarghitan – Mini Cooper

Locul 2 – Mirela Bejnariu – Honda Civic

Locul 3 – Adelina Marina Frătean – Audi A3

Mulțumită cu evoluția ei

“Mă bucur mult pentru rezultatul obṭinut şi recunosc că aceasta a fost ṭinta mea, trei locuri 1 din trei posibile! Chiar dacă nu am avut prea mult timp să mă antrenez, fiind foarte prinsă cu propriile mele proiecte sportive, m-am concentrat şi iată că am reuşit!

În altă ordine de idei, sunt impresionată de cât de bine a fost organizată această etapă şi transmit felicitări Laurei Savu şi echipei ei”, a declarat Alina Alexandra Dumitru.

“Am fost onorată să fiu parte din frumoasa comunitate Women Rally, o oportunitate teribil de încântătoare de a fi împreună cu atâtea femei puternice şi de a trăi emoṭiile unei competiṭii pline de adrenalină. Mulțumesc cu recunoştinṭă Women Rally, Laurei Savu, dar şi tuturor participantelor”, a precizat la rândul ei și Ileana Mogoşanu.

Al 17-lea eveniment Women Rally

“A fost o experienṭă inedită, dar frumoasă pentru mine. Recunosc că am avut mari emoṭii. A fost pentru prima oară în viaṭa mea când am condus o maşină cu cutie automată. Dar acum m-am aflat pe traseul de concurs, chiar dacă evoluṭia mea a fost în afara competiṭiei.

M-am simṭit în siguranṭă şi nu exclud posibilitatea de a concura, pe viitor, la Women Rally. Încurajez toate femeile să conducă, în viaṭa de zi cu zi, o maşină şi, de ce nu, să o facă şi în mod sportiv, la Women Rally. Vârsta este doar un număr”, a precizat Nicoleta Mariana Husar.

“Înainte de start nu am avut emoṭii, ci doar am fost foarte entuziasmată. Am văzut traseul şi nu mi s-a părut dificil. După ce l-am parcurs, cu multă grijă, am avut o senzaṭie extraordinară!

Eu nu am permis de mult timp, având 18 ani, motiv pentru care am mers cu multă prudenṭă, cum recomand şi celor de vârsta mea să o facă în viaṭa reală.  Pe viitor,  când regulamentul îmi va permite, cred că voi reveni în calitate de concurentă”, a completat la rândul ei și Jasmina Elena Ciocoiu.

“A fost al 17-lea eveniment Women Rally organizat de noi, şi, aşa cum ne-am obişnuit, totul a fost la superlativ. Am încheiat o etapă senzaṭională, iar feedback-ul, atât din partea concurentelor, cât şi a tuturor celor implicaṭi, a fost, ca de obicei, extrem de pozitiv şi motivant, totodată.

Nu pot să nu remarc creşterea în valoare sportivă a concurentelor, ceea ce mă face să fiu mândră de faptul că Women Rally îşi atinge scopul pentru care a fost creat”, a declarat Laura Savu, fondator şi organizator Women Rally.

Imagini superbe, spectacol total!

Toate informațiile legate de concurente, noutățile din timpul concursului și imaginile de la Women Rally sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro, precum și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial womenrally.ro.

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2024, este susținut de către Bosch Car Service. Etapa I – Timișoara (17-18 mai 2024) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2024, Trofeul Casa Auto Timişoara, a fost susținută de către Bosch Car Service, Casa Auto Timişoara, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: Castrol România, Catena – Farmacia Inimii, Herbalife, Romgaz, Shopping City Timişoara, KissFM.

Parteneri silver: Cramele Cricova, Gerovital, Teilor, NISSA, Violettes – Boutiques des fleurs, Pensiunea Zefir, Antreprenoare, ADAA – Asociaṭia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton, Coca-Cola, PMA Invest, Nazzuro Aqua, AFAR – Asociaṭia Femeilor de Afaceri din România, Speed Fire Protection, Stingătoare Victoria.

Parteneri: Primăria municipiului Timişoara, Universitatea Politehnică Timişoara. Parteneri media: TVR, TVR Timişoara, RallyMax, Autorally.ro, Livestream Romania.ro, Autoştiri.ro, Ziarul News, GP24.ro, Fanrally.ro, 24auto.ro, revista Născut pentru Sport, Express de Banat, Impact Press, Transilvania Business, Fabian Robert Photography.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) şi a Agenṭiei Nationale pentru Sport (ANS).