Startul etapei de Women Rally de la Timisoara, în sezonul 2022

În weekend-ul 16-17 iunie, la Timișoara, se va desfășura a 2-a etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service – Trofeul „Casa Auto Timișoara”, powered by George. Inovație BCR.

La evenimentul automobilistic dedicat doamnelor și domnișoarelor, care aliniază la start zeci de mașini din toată țara, organizatorii au pregătit o scenografie adecvată și în siguranță, în care concurentele să își poată testa, dar mai ales să își îmbunătățească abilitățile la volan.

Runda își va păstra formatul deja consacrat, astfel că ziua de vineri, 16 iunie, va fi rezervată briefing-ului, unde organizatorii și participantele vor discuta toate detaliile ce țin de regulament, program și manșele de concurs.

De asemenea, tot vineri, în Piața Iancu Huniade, începând cu ora 19:00, spectatorii vor putea participa la Startul Festiv, unde va avea loc prezentarea tuturor concurentelor înscrise, dar și un moment surpriză, complet aparte, menit să aducă un surplus de andrenalină!

Cele două manșe de concurs se vor desfășura sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat, la Shopping City Timișoara, unde concurentele vor avea, atât viraje de viteză, cât și ace de păr sau șicane pentru a-și demonstra agilitatea la volan. Sportivele vor lua startul pe rând și vor fi cronometrate la sutimi de secundă. Toată acțiunea va putea fi urmărită live pe pagina de facebook Women Rally şi pe canalul de YouTube al Federaṭiei Române de Automobilism Sportiv.

Alina Dumitru, în premieră pe traseul de la Timișoara

Alina Alexandra Dumitru, singura campioană olimpică a României la judo, va intra, în premieră, pe traseul de concurs de la Timișoara cu dorința de a continua seria rezultatelor excepționale obținute în prima etapă, la București, unde a reușit să urce pe 4 podiumuri. Participarea la Women Rally a reprezentat pentru ea un val de emoții speciale, după cum chiar fosta judoka declara la finalul evenimentului: „Am retrăit și simțit emoțiile momentelor frumoase din cariera mea de sportivă.”

„Startul” la adrenalină va fi dat de Simona Amânar și Mădălina Stanca

Alături de Alina Alexandra Dumitru, dar și de celelalte concurente, la start vor fi prezente în calitate de ambasadoare Women Rally: Simona Amânar-Tabără – multiplă campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică artistică, actualmente director la Academia Olimpică Română și profesor 2 universitar, și Mădălina Stanca – dublă vicecampioană națională la culturism şi fitness şi locul 1 la Cupa României 2023.

Cele mai rapide concurente vor fi premiate la festivitatea desfășurată în cadrul Dineului Oficial, care va avea loc sâmbătă seara, începând cu ora 19:00, în cadrul Complexului Hotelier Zefir.

Toate informațiile legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini vor fi disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro.

Etapa a 2-a (16-17 iunie 2023) a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2023 – Trofeul Casa Auto Timişoara este susținută de către Bosch Car Service, Casa Auto Timişoara, clasa de mașini electrice, powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: Castrol Romania, Catena – Farmacia Inimii, Herbalife, Shopping City Timişoara, Kiss FM.

Parteneri silver: Cramele Cricova, Gerovital, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Brandocracy, Prestige Flame, Antreprenoare.ro, A24, PMA Invest.
Parteneri: Primăria Municipiului Timişoara, Universitatea Politehnica Timişoara, CSU Politehnica Timișoara.
Parteneri media: TVR, TVR Timişoara, Revista Născut pentru Sport, Ziarul News, RallyMax, Autoştiri.ro, Autorally, FanRally.ro, GP24.ro, 24auto.ro, Express de Banat, Impact Press, Fabian Robert Photography, Bunzac Media.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Ministerului Sportului.