Unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri de motorsport din România revine anul acesta, la Adâncata, pe Circuitul MotorPark România, în perioada 17-18 iunie, cu cea de-a doua ediție, eveniment în cadrul căruia Federația Română de Automobilism Sportiv este partener.

În cadrul festivalului, unde sunt așteptați peste 1.000 de pasionați ai automobilismului, vor avea loc sesiuni de track day, cursuri de pilotaj auto, expoziție de mașini și multe altele. Organizatorii au pregătit, de asemenea, o zonă de food-court și băuturi răcoritoare, muzică, iar la final un party. Atmosfera va fi asigurată de DJ Robert Georgescu și sunetul motoarelor turate la maximum.

Biletele sunt disponibile pe site-ul motorfest.motorhome.ro și pot fi achizitionate chiar și în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.

4 sesiuni de track day pentru sportivii FRAS 

Federația Română de Automobilism Sportiv va avea la dispoziție 10 locuri (1000 m²) pentru prezentarea unor mașini de concurs, cu sau fără asistențe tehnice. De asemena, pot fi prezente și mașini de tip Off-Road, organizatorii punând la dispoziție și un circuit amenajat special, pe o distanță de 1,5 km.

În ambele zile, la prânz, o oră și 10 min (13:30-14:40) va fi dedicată sportivilor licențiați FRAS, pentru o sesiune de track day.

Seara, după ora 18:00, organizatorii au pregătit încă o oră de track day rezervată sportivilor licențiați FRAS, care vor fi obligați să poarte combinezon și cască.

Prin urmare, sportivii care doresc să participe în cadrul acestui eveniment sunt rugați să contacteze secretariatul FRAS la nr de telefon 0743/012200, dar și organizatorii, la nr de telefon 0727/437512. Totodată, FRAS roagă sportivii care doresc să participe să confirme, cu responsabilitate, prezența pe cele două zile.

Toate aceste demonstrații vor fi difuzate live (cu mai multe camere amplasate pe curcuit), dar va exista și o altă cameră mobilă, care va putea intra în fiecare mașină. Astfel, imaginile LIVE vor putea fi urmărite pe canalele de Youtube ale circuitului din Adâncata, pe cele ale Motorfest, dar și pe canalul de Youtube al FRAS.

Evenimentul pentru publicul spectator va începe, în cele două zile, la ora 10:00, și se va termina după ora 18:00, mai exact după track day-ul FRAS.