Etapa a treia din Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school, campionatul brașovean dedicat amatorilor, a avut loc la finalul săptămânii trecute, pe un circuit stradal, amenajat în jurul fostului Stadion Municipal, din cartierul brașovean Bartolomeu. Karoly Kovacs a reușit a doua victorie din sezon, în timp ce Radu Lambrino și Alexandru Maxim au completat podiumul Open.

Pe o vreme însorită, într-o fereastră dintre două zile cu ninsoare, etapa a treia Promo Rally s-a desfășurat în condiții optime de aderență, la revenirea pe traseul clasic al seriei din Brașov. După două manșe foarte disputate, Karoly Kovacs, învingătorul etapei de debut, alergată la Prejmer Circuit, și-a trecut o nouă victorie în cont, la volanul prototipului său cu șasiu tubular și mecanică Mazda.

Radu Lambrino a reușit un rezultat de excepție, la comenzile unui Suzuki Swift Sport, cu motor de 1600 cmc, reușind cel mai bun timp al zilei, dintre piloții nelicențiați și obținând locul doi al clasamentului Open, în fața lui Alexandru Maxim, cel care conducea concursul la finele primei manșe.

Radu Lambrino a obținut o victorie facilă la clasa 1, devansându-i pe Alexandru Olteanu (Opel Corsa) și Cătălin Ienășel (Hyundai i20), în timp ce Cristian Drăgan (Citroen C2) a fost cel mai rapid pilot al clasei 2, în fața lui Rudolf Frohlich și Andrei Apostol (Ford Puma).

Alexandru Maxim (Audi A4 DTM) a obținut prima victorie din sezon la clasa 3, în fața lui Paul Greavu (BMW 318ti) și a lui Silviu Spulber (Renault Megane RS), cel care preia șefia clasamentului general, la una din cele mai disputate clase.

Karoly Kovacs a fost cel mai rapid pilot al clasei 4, clasă destinată mașinilor de competiție, sibianul fiind cel mai rapid și în clasamentul mașinilor cu tracțiune spate, în timp ce Radu Lambrino și-a trecut în cont prima victorie a sezonului în întrecerea mașinilor cu tracțiune pe puntea din față.

Cel mai bun rezultat al zilei, 1:33.0, împreună cu victoria în clasamentul licențiaților, i-a revenit lui Mihai Popa (Peugeot 106), cel care și-a confirmat statutul de specialist al traseului din Bartolomeu.

Următoarea etapă a campionatului Promo Rally TOTAL powered by SDS se va desfășura pe un circuit stradal în jurul cetății Hărman din județul Brașov, în data de 16 decembrie.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.
Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Țiriac Auto, Telekom, Konvekta, Infinity Trophy, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Apel One Med, TehnoSting, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agenția Century, Angelli, Vitarium SPA, Laborator Sfânta Maria.
Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile și Nopți, autorally.ro.