În perspectiva Galei Campionilor FRAS 2018, din 9 decembrie, de la Timișoara, organizată la Venue Ballroom & Events, Federația Română de Automobilism Sportiv a parafat un parteneriat cu hotelul NH Timișoara.

Astfel, sportivii participanți și invitații lor vor beneficia de un discount semnificativ, în preț fiind inclus accesul la SPA și sala de fitness, internetul wi-fi și parcarea fiind, de asemenea, gratuite pentru clienții hotelului.

Cei care doresc să se cazeze la NH Timișoara sunt rugați mai întâi să sune la numărul de telefon 0256.407.440 (Recepție), de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-17:30, și să menționeze că doresc cazare pentru Gala FRAS 2018, moment în care vor afla tariful preferențial și disponibilitatea. Ulterior, dacă preferă această variantă de cazare, își vor face rezervarea exclusiv la adresa reservations.nhtimisoara@nh-hotels.com, inserând ca titlu în mail mențiunea “Gala FRAS 2018”.

În solicitare se vor preciza numele complet al solicitantului, numărul de camere și perioada cazării, precum și o copie după actul de identitate al sportivului.

Solicitările vor fi onorate în limita locurilor disponibile.

Hotelul NH Timișoara, un stabiliment cotat la 4 stele, se află în vecinătatea Parcului Poporului. Camerele beneficiază de suprafețe generoase, fiind echipate cu birou și scaun de lucru. De asemenea, dispune de bar-restaurant și zonă de SPA. Hotelul se află la 2,5 kilometri distanță de Venue Ballrooom & Events.

Vă mulțumim și vă așteptăm!