Campionul național en-titre Bogdan Marișca este lider în Raliul Sibiului, ultima etapă din Campionatului Național de Raliuri Dunlop, după primele două zile.

Înscris în ultimul moment la această etapă, unde copilot îi este experimentatul Sebastian Itu, Marișca a dominat și prima zi a competiției care trage cortina peste acest sezon.

Pilotul Napoca Rally Academy a câștigat 8 din cele 10 probe speciale desfășurate până acum în etapa de la Sibiu, în vreme ce echipajul Valentin Porcișteanu/Dan Dobre s-a impus în celelalte două și ocupă locul secund în clasamentul general. Podiumul provizoriu este completat de echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza, care încheia anul trecut, această etapă, pe prima poziție.

Ziua de duminică va fi decisivă pentru stabilirea poziției secund în clasamentul general FIA la finalul sezonului 2018, adjudecat de Simone Tempestini și Sergiu Itu încă de la Iași.

Înaintea acestei runde, Porcișteanu e pe 2 cu 146 de puncte, Marișca pe 3 cu 129, iar Gîrtofan are 119 puncte. În cazul în care clasamentul de la Sibiu va rămâne același și la finalul cursei, atunci Porcișteanu își va asigura poziția secundă, iar Marișca va termina sezonul 3.

Dacă vor rămâne pe 2 la Sibiu și la finalul zilei de duminică, Porcișteanu și Dobre își vor asigura locul secund la general în acest sezon.

La Sibiu, pe poziția a patra se află Alexandru „Dodo” Pițigoi, care concurează la Sibiu la bordul unui Porsche 911 GT3 CUP. Acesta îl are copilot pe Anton Avram.

Revenit în competiție după un an de pauză, Adrian Răspopa este pe 5 după două zile de Raliul Sibiului. Răspopa pilotează în acest weekend o mașină R5 și îl are copilot pe Alexandru Tămășescu.

Top 10 general este completat de Florin Tincescu, Manu Mihalache, Sorin Badea, Constantin Aur și Sebastian Barbu.

Duminică sunt programate ultimele trei probe ale Raliului Sibiului 2018, inclusiv Super Speciala din oraș, care va avea loc la ora 12:30.

Clasamentele provizorii după două zile sunt disponibile aici.

Ordinea de start pentru duminică este următoare și poate fi disponibilă aici.