Gheorghe Ticuță conduce detașat în clasamentul Open și al Grupei H3 din Campionatul Național de Rally Cross după primele trei etape ale sezonului 2019.

Cu două victorii consecutive, la Bradu și la Mioveni, Ticuță are 59 de puncte adunate în primele trei runde. Ocupantul poziției secunde, David Presură are 47, în timp ce ultimul loc al podiumului de la Open este împărțit de Eduard Georgescu și Mihai Berbecaru, ambii cu câte 40 de puncte.

Clasamentul Open după primele trei etape este disponibil aici

Învingător în toate etapele acestui sezon la H3, Ticuță are 336 de puncte în clasamentul clasei, depășindu-i clar, în topul temporar, pe Mihai Berbecaru (280) și Gabriel Ungureanu (274).

La H1, Iancu Niță a strâns 301 puncte în primele trei runde și ocupă primul loc, în timp ce campionul en-titre al clasei, Alexandru Gheorghe, este al doilea cu 284 de puncte. Pe trei se află Dorin Părnuș cu 207 puncte.

Fotoliul de lider al clasei H2 este împărțit în acest moment de Andrei Tomulescu și David Presură, ambii cu câte 285 de puncte. Campionul național en-titre Robert Boncescu este pe trei, poziție pe care o împarte cu Eduard Georgescu, în dreptul fiecăruia înregistrându-se un total de 278 de puncte.

După locul trei de la Mioveni, Alexandru Brescan a preluat conducerea Clasei H4, având 261 de puncte. Al doilea în clasamentul provizoriu este Lucian Ispas, cu 257 de puncte, iar pe trei este Marian Tene cu 203 puncte.

La Juniori 1, topul este condus de Denis Pleșa, în timp ce la Juniori 2 pe primul loc se află Alexandru Talianu.

Clasamentul pe clase al Campionatului Național de Rally Cross 2019 este disponibil aici

A patra etapă din Campionatul Național de Rally Cross 2019 va avea loc în acest weekend, 6-7 iulie, la Câmpulung Muscel.