Juniorul Szilard Kiss conduce atât în clasamentul Clasei a treia, cât și la Juniori 2, după primele patru etape din Campionatul Național de Time Attack.

Locul 3 anul trecut la juniori, Kiss a avut o evoluție constantă în 2019 și chiar a obținut o victorie în etapa a treia de la Gheorghieni. Astfel, la Clasa 3, acesta este lider cu 65 de puncte, cu 5 peste Erik Zsolt Fazakaș, la rândul său tot junior, iar la Juniori 2 are 48 de puncte, depășindu-l pe Fazakaș cu 7 puncte.

Clasa 1 este dominată de Șandor Domokoș, în timp ce la Clasa 2, Csaba Besenyei, cu trei victorii din patru posibile, are un avantaj major în fața lui Lorand Laszlo. Basenyei, care pilotează o Honda CRX, are 75 de puncte, în timp ce Laszlo (VW Lupo) se află șa 16 puncte în spate.

Și la Clasa 4 este o situție asemănătoare, cu Istvan Vereș (Opel Manta) lider autoritar la jumătatea campionatului. Cu trei victorii în acest sezon, acesta are 75 de puncte, fiind urmat de Claudiu Orha (Mitsubishi Colt), cu 66 de puncte.

La Clasa 5, Marius Andor este lider, în timp ce la Juniori 1, Sebastian Scîrleț a fost primul în fiecare dintre primele patru etape și are un avantaj de 11 puncte față de următorul clasat.

Clasamentele complete din Campionatul Național de Time Attack după 4 etape sunt disponibile aici.

Următoarele două etape vor avea loc în acest weekend pe circuitul Transilvania Motor Ring din Târgu Mureș.