Campionul național al ultimelor două sezoane la open, Gheorghe Ticuță conduce clasamentul campionatului în curs înaintea etapei a treia, care va avea loc în weekend la Mioveni.

După două curse, Ticuță a adunat 39 de puncte și are un avans de 8 puncte față de următorul clasat, David Presură. Pe poziția a treia se află Eduard Georgescu (29 de puncte).

Clasa H1 este dominată de Iancu Niță, având un total de 196 de puncte, în timp ce campionul en-titre Alexandru Gheorghe are 187 de puncte. Sabin Jubileanu este al treilea momentan cu 184 de puncte, dar cu speranțe la fotoliul de lider.

La H2 lupta este extrem de strânsă, iar înaintea confruntării de la Mioveni, patru sportivi sunt diferențiați de numai șase puncte. Andrei Tomulescu este lider cu 197 de puncte, urmat de Eduard Georgescu (194), David Presură și Ciprian Luca, ambii cu câte 191 de puncte. Campionul din 2018l Robert Boncescu este pe 5, cu 182 de puncte.

Clasamentul complet la open este disponibil aici.

Ticuță este lider autoritar și la H3, cu 224 de puncte, însă Mihai Berbecaru rămâne cu șanse, strângând 189 de puncte, în timp ce pe trei se află Gabriel Ungureanu, cu 184 de puncte.

Marian Tene, câștigătorul de la open în prima etapă, este pe 1 la H4, cu 203 de puncte, în timp ce pe 2 și 3 se află Lucian Ispas (183p), respectiv Lucian Ispas (183p).

Clasamentul pe clase după două etape este disponibil aici.

La Juniori 1, clasamentul este condus de Denis Pleșa, în timp ce la Juniori 2, prima poziție este ocupată de Alexandru Talianu.