Octavian Costache a preluat conducerea în clasamentul Clasei Mini din Campionatul Național de Karting Dunlop după victoria de la Prejmer.

Acesta a acumulat 54 de puncte în această a patra etapă, în timp ce Darius Cotigă, liderul en-titre, a terminat pe 2 și a primit 37 de puncte. Costache este în acest moment pe prima poziție, cu 158 de puncte, cu unul mai mult decât Cotigă.

La KR Max, Christian Muller a reușit să se impună la Prejmer, însă Hadjidai Siamac, al doilea în această rundă, rămâne în continuare lider, diferența dintre cei doi fiind de doar 3 lungimi.

Alexandru Popescu se îndreaptă spre titlul de campion la KF National după a treia victorie consecutivă. În acest moment, Popescu are 113 puncte, iar Raul Pop, ocupantul poziției secunde, a strâns 98 de puncte.

Cu două etape înainte de final, Horia Roca (126 de puncte), Gabriel Tomescu (116p) și Roberto Lucaccioni (110p) se duelează pentru titlul de campion al Clasei KZ.

La Prejmer, Tomescu a obținut victoria, fiind urmat de Roca și Lucaccioni.

Clasamentele complete pe clase după etapa a patra sunt disponibile aici.

Ultimele două etape ale campionatului se vor desfășura pe circuitul Amckart din Tunari, pe 29-30 septembrie și 20-21 octombrie.