După trei săptămâni de la terminarea Cupei CTPark, una din cele mai reușite etape ale campionatelor de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice, cele trei campionate revin în aceeași locație pentru organizarea etapei cu numărul 4, Cupa CTPark 2, în incinta parcului industrial CTPark Bucharest West, Autostrada Bucuresti-Pitești, km. 23.

Așadar, în weekendul 23/24 iulie, GT Auto Club Sportiv și gazda evenimentului, CTP România, vor organiza, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), etapa a 4-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și noul Campionat Național de Vehicule Electrice (CNVE).

Este de așteptat ca duelurile pentru pozițiiile cât mai bune în clasamentul anual pe grupe, clase, OPEN și echipe să devină din ce în ce mai strânse și spectaculoase. Un joc al nervilor, unde măiestria, talentul și experiența își dau mâna, rezultatul fiind hotărâtor în stabilirea acestor clasamente.

Și de această dată organizatorul așteaptă o participare foarte numeroasă, cu piloți din Cluj, Iași, Brăila, Galați, Brașov, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, București sau Ilfov, juniori (CNIA: 8-14 ani, CNSS: 14-18 ani), seniori de peste 65 de ani și, nu în ultimul rând, prezențe feminine.

În clasamentul OPEN al CNIA, lider este gălățeanul Cristian Ioan Oancea, cu 42 de puncte, urmat de bucureșteanul Constantin Coteanu, la o diferență de numai un punct, pe poziția a treia fiind bucureșteanul Mihai Coteanu, cu 36 de puncte.

În clasamentul OPEN al CNSS, conduce detașat bucureșteanul de numai 16 ani, Filip Mateescu, cu 43 de puncte, urmat de Voicu Marius din Zurbaua-Ilfov, cu 37 de puncte, poziția a treia revenindu-i bucureșteanului Marius Stanciu.

În clasamentul OPEN al CNVE, prima poziție este ocupată de bucureșteanul Ciprian Cherciu (42 puncte), cu un avans considerabil față de urmaritorul său, buzoianul Adrian Balotă (29 puncte), in vreme ce poziția a treia este disputată între bucureșteanul Mihai Alexandrescu și Areny Marc, pilot de origine franceză, stabilit în Pitești.

Clasamentele actualizate pot fi vizualizate aici:
CNIA: https://cnia.gtautoclub.ro/clasament-general/
CNSS: https://cnss.gtautoclub.ro/clasament-general/
CNVE: https://cnve.gtautoclub.ro/clasament-general/

Etapa, susținută și de CTP România, va avea următorul program: sâmbătă, 23 iulie, se vor desfășura antrenamentele libere, în intervalul orar 12:00-20:00, duminică, 24 iulie, începând cu ora 10:00, este programat antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 19:00.

Manșele de concurs vor fi comentate de Ștefan Raita, în ziua de duminică, începând cu ora 13:00, și vor putea fi urmărite online pe pagina de Youtube a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Valtec (ulei Repsol), Metalubs, Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.