Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Federația Română de Automobilism Sportiv a organizat 3 standuri în București, Câmpulung și Curtea de Argeș, în care a expus mașini ale sportivilor licențiați.

FRAS a răspuns invitației Senatului României de a fi prezentă la evenimentul dedicat celebrării Zilei Internaționale a Copilului, iar sâmbătă, la Palatul Parlamentului, a avut un stand special amenajat, unde au fost expuse mașini cu sute de cai putere.

La evenimentul intitulat ”Senatul Copiilor”, FRAS a expus mai multe mașini ale piloților participanți în diferite campionate naționale, copiii prezenți având ocazia să vadă materialul de concurs și să interacționeze cu piloții de raliu, viteză în coastă sau drift. La drift, piloții care și-au adus mașinile au fost Gabriel Imre, Vlad Weiner, Răzvan și Alexis Stan.

Pilotul de viteză în coastă și super rally, Claudiu Motoc, a fost prezent alături de cei mici la Palatul Parlamentului cu două mașini impresionante: singura Honda Civic Type R TCR din România și un Peugeot 208 R2. De asemenea, prin intermediul său a fost prezentată și singura motocicletă Lamborghini din țară. O altă mașină expusă, și tot de viteză în coastă, a fost cea a pilotului Sorin Huțanu.

Spectacol total și la Câmpulung

La Câmpulung, aproape 200 de copii din oraș și din localitățile limitrofe au avut parte de numeroase acțiuni pregătite special de 1 Iunie. Standul FRAS amenajat lângă Stadionul CS Muscelul (stadionul 2) a găzduit mașinile de off road ale fraților Bogdan și Cătălin Bădoi, monopostul de viteză în coastă al lui Aurelian Andronache, Școala de Pilotaj ”Vali Porcișteanu Racing”, precum și mașinile aduse de cei de la Racebox.

Bucurie și pentru micuții de la Curtea de Argeș

Un alt oraș în care FRAS a avut un stand cu mașini expuse a fost Curtea de Argeș. În spațiul special amenajat lângă Parcul Fântâna lui Manole, peste 150 de copii s-au bucurat văzând mașini de viteză în coastă, prin intermediul piloților Silvia Saraholu, Sebastian Firfirică, Daniel Arcan și Renado Anghel, de off road, ale piloților Ștefan Eugen și Puiu Cosmin, ambele construite de Petrișor Cosmin, și de drift, aparținându-i lui Alexandru ”Dudu” Duminică.

FRAS le mulțumește tuturor sportivilor licențiați pentru implicarea în acțiunile dedicate Zilei Internaționale a Copilului!