Întrunit în şedinţă în data de 15 octombrie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

– aprobă afilierea provizorie a structurii Asociația Club Sportiv Muflon Motorsport București.

– aprobă propunerile Comisiei Naționale de Rally Raid privind implementarea unor măsuri de siguranță în cadrul Campionatului Național de Rally Raid.

– aprobă, la solicitarea organizatorului, anularea etapei a 5-a din cadrul Campionatului Național de Rally Raid – Baja Tulcea, eveniment programat inițial să se desfășoare în perioada 5-7 noiembrie 2021.

– aprobă, la solicitarea organizatorului, reprogramarea etapei a 5-a din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel, evenimentul urmând să se desfășoare pe 24 octombrie.

– aprobă redistribuirea sumei de 42.500 lei, reprezentând alocații de la bugetul de stat care se utilizează exclusiv pentru finanțarea subprogramului pregătiri loturi olimpice/naționale, conform contract nr. 641/19.01.2021 (act adițional nr.4), la subprogramul calendar sportiv internațional. În aceste condiții, valoarea ramasă la subprogramul calendar sportiv internațional este de 192.500 lei, în timp ce valoarea pentru subprogramul pregătiri loturi olimpice/naționale este de 97.500 lei.

– aprobă susținerea echipajelor N. Maior/F. Maior, C. Sugar/V. Colceriu și P. Popa/T. Găină pentru participarea internațională la Raliul Ungariei, competiție programată în perioada 22-24 octombrie 2021.

– aprobă alegerea în funcția de președinte al Comisiei Naționale de Off Road a domnului Bogdan Constantinescu și a comisiei compusă din următorii: Laurențiu Simonca, Mircea Tudor, Marius Pop, Alexandru Piedemonte (membri), Ionuț Naca, Erika Pora (membri supleanți) și Alina Petra (secretar).

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte
Daniel Ungur – vicepreședinte
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cristian Notaru – secretar general
Cristina Catrina – director economic
Bogdan Filcea – jurist FRAS