Întrunit în şedinţă în data de 1 martie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

– aprobă afilierea provizorile a structurilor sportive: Asociația Club Sportiv N.O.R.C Napoca Off-Road Community Cluj, Asociația Club Sportiv RH Motorsport Covasna,  Asociația Club Sportiv Harghita Racing Team și Asociația Club Sportiv GIS Racing Team Harghita.

– aprobă procedura ca secretarul general FRAS, Cristian Notaru, să aplice viza “Bun de plată” pe documentele justificative originale care atestă bunurile livrate, lucrările executate și serviciile prestate pentru federație. De asemenea, îl desemnează pe secretarul general FRAS să aplice ștampila Conform cu realitatea, regularitatea și legalitatea operațiunii pe documentele justificative originale.

– aprobă completarea Regulamentului de Organizare și Funcționare (ROF) a Comisiei Centrale de Arbitri cu secțiunea “Delegări”.

– aprobă desfășurarea și introducerea în calendarul competițional 2021 a evenimentului restricționat de rallycross “Cupa Femina”, care va avea loc în data de 7 martie, la Pitești.

– aprobă  decalarea etapei a 7-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2, programată provizoriu la data de 24 iulie, la Dărmănești (Bacău), pentru perioada 6-7 august, evenimentul urmând să se desfășoare în același loc.

– aprobă tarifele de publicitate aplicate partenerilor FRAS în anul 2021 și introducerea lor în Normele Financiare, după cum urmează: banner pe site-ul oficial FRAS cu link către site-ul oficial al partenerului – 5.000 lei/lună, o postare pe pagina oficială de Facebook a FRAS – 2.000 lei, o postare pe pagina oficială de Instagram a FRAS – 2.000 lei, Articol dedicat pe site-ul oficial FRAS cu menționarea partenerului – 2.000 lei, comunicat de presă comun – 10.000 lei.

 

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte

Danny Ungur – vicepreședinte

Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte

Ioan Badiu – director sportiv

Cristian Notaru – secretar general

Cristina Catrina – director economic

Bogdan Filcea – jurist FRAS