Întrunit în şedinţă în data de 14 aprilie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

– aprobă afilierea provizorie a structurilor sportive ACS Bucovina 4×4, ACS MNP Racing și ACS Valea Regilor Off Road Team.

– ia act de demisia domnului Ioan Badiu din funcția de membru al Comisiei de Raliuri și aprobă cooptarea în cadrul comisiei a domnului Valentin Porcișteanu.

– ia act de demisia domnului Adrian Chiru din funcția de președinte al Comisiei de Competiții și aprobă numirea în funcția de președinte interimar a domnului Tiberiu Lupșa.

– aprobă decizia Comisiei Naționale de Raliuri ca festivitatea de premiere a sportivilor clasați pe podiumuri la finalul sezonului trecut să se desfășoare joi, 28 aprilie, la Odorheiu Secuiesc, cu ocazia Raliului Harghitei.

– aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Rallycross, introducerea în cadrul campionatului a două noi etape, ambele urmând să se desfășoare la Babana (Argeș), în organizarea ACS Alex Rally Speed Pitești. CN Rallycross 2022 va avea 6 etape.

– aprobă, la solicitarea Comisiei de Vehicule Electrice și Energii Alternative, reconfigurarea Campionatului Național de Karting Electric, cele 6 etape urmând să se desfășoare în următoarele orașe: Rm. Vâlcea, Constanța, Ploiești, Cluj-Napoca, București și Craiova.

– aprobă, la solicitarea Comisiei Naționale de Slalom Paralel, înlocuirea a două dintre cluburile care și-au anunțat inițial intenția de a organiza 3 etape în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. CN Slalom Paralel 2022 se va desfășura având același număr de 6 etape.

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte
Daniel Ungur – vicepreședinte
Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte
Ioan Badiu – director sportiv
Cristian Notaru – secretar general
Cristina Catrina – director economic
Bogdan Filcea – jurist FRAS