Întrunit în şedinţă în data de 26 august, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:

– aprobă afilierea provizorie a structurii sportive Asociația Club Sportiv Carpathian Off Road București. Trimite decizia spre ratificare Consiliului Federal.

– aprobă completarea variantei de producție pentru fișa de omologare N-1304 Dacia Sandero.

– aprobă amânarea etapelor 4 și 5 din cadrul Campionatului Național de Autoslalom, programate inițial pe 29 și 30 august, la Timișoara, pentru o dată care va fi anunțată ulterior.

– aprobă amânarea etapelor 3 și 4 din cadrul Campionatului Național Klausenburg Retro, programate inițial pe 29 și 30 august, la Tg. Mureș, pentru 18 și 19 septembrie, în același loc.

– aprobă amânarea etapei a doua din cadrul Campionatului Național de Drag Racing, programată inițial pe 12-13 septembrie, la Arad, pentru 19-20 septembrie, în același loc.

– aprobă anularea etapei a 5-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Total, programată pe 19-20 septembrie la Câmpulung Muscel. Biroul Executiv al FRAS va prezenta în cel mai scurt timp propunerea de înlocuire a etapei de la Câmpulung Muscel, campionatul urmând să aibă aceeași configurație de 6 etape.

 

Biroul Executiv FRAS

Norris Măgeanu – președinte                                            

Danny Ungur – vicepreședinte                                            

Cătălin Nicolaescu – vicepreședinte                                        

Ioan Badiu – director sportiv                                            

Cristian Notaru – secretar general