A 3-a ediție a Muscel Auto Show va fi organizată între 29 și 30 iunie și are în program multe surprize pentru iubitorii motorsportului din România.

În cele două zile în care este programat evenimentul, cei prezenți vor avea ocazia de a vedea mașini de ultimă generație, dar și piloți de drift, care vor oferi momente cu multă adrenalină.

Este una dintre cele mai muncite ediții de până acum și o comasare enormă de forțe. Avem foarte multe noutăți, printre care festivalul de muzică și colaborarea cu Federația Română de Automobilism Sportiv. Această ediție chiar poate fi numită un festival al motorsportului în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat organizatorul Muscel Auto Show, Gabriel Marinescu.

Prima zi a evenimentului va debuta cu o impresionantă expoziție de mașini, atât cu mașini clasice, dar și cu modele de ultimă generație. În aceeași zi vor fi organizate diverse concursuri pentru cei înscriși, care vor avea șansa să-și demonstreze abilitățile și să câștige premii atractive. Ziua se termină cu un festival de muzică cu DJ live.

Duminică, a doua zi, capul de afiș îl reprezintă show-ul de drift, un spectacol de îndemânare și precizie care va ține publicul cu sufletul la gură. Drifteri experimentați vor demonstra manevre spectaculoase și tehnici de control al mașinii.

Evenimentul se va încheia cu ceremonia de premiere, la care cei mai buni participanți vor fi răsplătiți pentru performanțele lor. Mai multe informatii puteti gasi pe muscelautoshow.ro. Vă așteptăm!