Campionatul Național Klausenburg Retro Racing își va consuma în acest weekend cea de-a patra etapă a sezonului competițional 2019 în centrul municipiului Timișoara.

Evenimentul se află la ediția cu numărul 13, iar la start se vor alinia un număr de 32 de autoturisme retro și de raliu. Organizat în parteneriat cu autoritățile locale din Timișoara, etapa se va desfășura în Piața Iancu Huniade, pe circuit stradal.

Astfel, sâmbătă, 20 iulie, spectatorii pot admira aceste bijuterii pe patru roti în parcarea Modex între orele 16:00 și 20:00. Începând cu ora 19:00 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot în același loc, parcarea Modex, ceremonie la care sunt invitati toți iubitorii sportului cu motor și nu numai.

De asemenea, unul dintre cei care va anunța startul festiv va fi campionul intercontinental IBA la box, Flavius Biea.

Duminică, între orele 10:00 și 18:00, sunt programate manșele cronometrate în Piața Iancu Huniade, urmate de ceremonia festivității de premiere.

După etapa de la Timișoara, Campionatul National Klausenburg Retro Racing, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, se va muta în luna septembrie în centrul orașului Dej, pentru cea de-a cincea etapă a sezonului. În total, în anul 2019 vor avea loc 6 etape.

ACS Klausenburg Retro Racing mulțumeste tuturor celor care sprijină organizarea festivalului Klausenburg Retro Racing, Primăriei Timișoara, Consiliul Județean Timiș și nu în ultimul rând partenerilor PMA Invest, AquaVia, Ramex, Hotel President, Tele Europa Nova, Lacul Verde Resort și Nexxon.