Sursă foto: Valle B

Lupta pentru titlu pe clase și-a stabilit favoriții în Campionatul Național de Time Attack 2019 înaintea ultimelor două runde, care vor avea loc în octombrie la Târgu Mureș.

La Clasa 1, Mihai Alexandrescu, pe un Volkswagen Lupo, a preluat șefia clasamentului, depășindu-l pe Șandor Domokoș (Honda Civic). După primele șase runde, Alexandrescu are 70 de puncte, în timp ce adversarul său a strâns 64.

Și la Clasa 2 a fost înregistrată o schimbare de lider. Cu două victorii săptămâna trecută la Târgu Mureș, Laszlo Lorand e pe 1, cu 94 de puncte, urmat de Casab Beseynei (Honda CRX) – 92 de puncte și de Laszlo Daniel Turzai (Honda Civic) – 83 de puncte.

Clasamentele complete pe clase în Campionatul Național de Time Attack sunt disponibile aici.

Erik Zsolt Fazakaș a urcat pe prima poziție în clasamentul Clasei 3 și s-a apropiat la numai două puncte de liderul de la Juniori 2, Szilard Kiss.

La Clasa 4, Istvan Veres și-a consolidat poziția în topul Clasei 4, având 97 de puncte, cu 23 de puncte peste Botond Szabo, după primele șase runde.

Marius Andor continuă să fie pe 1 la Clasa 5, cu 62 de puncte, iar pe 2 se află singura prezență feminină de pe podiumurile de la time attack, Ionela Covalschi.

La clasa dedicată mașinilor de stradă, Andrei Pompei Radu este pe primul loc, câștigând toate cele 4 etape la care s-a constituit clasa în acest acest sezon.

Sebastian Scîrlet domină la Juniori 1, cu 97 de puncte, în timp ce pe 2 și 3 se află Șandor Domokoș, respectiv Alexandru Cazacu.

Ultimele două etape se vor desfășura în perioada 4-6 octombrie pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș.