Sabrina Camarda

Motosportul oferă oportunitatea de a alege mai multe discipline la care poți lua startul, care te dezvoltă diferit, dar au același numitor comun: mașina de curse, iar fetele noastre nu au stat pe gânduri.

Alexandra Teslovan, Sabrina Camarda și Tanăsie Antonia sunt trei femei pilot care au ales să participe la mai mult de o disciplină în 2022.

Alexandra Teslovan participă anul acesta, atât în Campionatul Național de Viteză în Coastă ,cât și în Campionatul de Slalom Paralel, perfecționându-se, astfel, pentru asfalt, dar și pentru macadam.

Alexandra are un program foarte bogat, participând săptămâna trecută la a doua etapă de Viteză în Coastă 2 de la Cheile Grădiștei, iar weekendul acesta la prima etapa de Slalom Paralel din acest an.

„Chiar dacă am abandonat în prima manșă de concurs (Cupa Cheile Grădiștei) din cauza unor motive tehnice, a fost o etapă în care am învațat mult alături de pilotul Sebastian Barbu. Am reușit niște timpi buni, sigur se putea si mai bine, dar pas cu pas învățăm. Mulțumim partenerilor: UniCredit Leasing, Generali, Parapeți Roger, Cipi și Tomi Ketchup. Mulțumesc Omega Mts pentru tot ce faceți pentru mine.”

La prima etapă de Slalom Paralel din “Groapa” de la Sibiu, Alexandra a obținut următoarele rezultate:
– locul 3 la clasa A2
– locul 1 la clasa Femina
– locul 9 în clasamentul general din 39 concurenți

„Sunt foarte bucuroasă că am reușit să termin cu bine prima etapă pe macadam. Îi mulțumesc lui Sebi Barbu că mă ajută să învăț. Săptămâna viitoare schimbăm suprafața și mergem la coastă la Magherani.”, a mai spus Alexandra.

Sabrina Camarda s-a regăsit din nou la start cu aceeași Dacia Sandero, de această dată obținând un surprinzator loc 2 la juniori CNCV1, o performanță lăudabilă. Sabrina este co-pilot și în Campionatul Național de Raliuri, unde îl secondează pe Luca Arthur, pe Suzuki Swift.

Tănasie Antonia participă și ea anul acesta în Campionatul de VTM, iar în anii trecuți a participat și în Campionatul de Super Rally.