Ultima etapă a sezonului 2018 din Campionatul Național de Drift se va desfășura în perioada 20-21 octombrie pe circuit stradal în Municipiul Baia Mare.

Programată inițial pentru 22-23 septembrie, runda care va decide numele campionului din acest sezon a fost amânată pentru penultimul weekend al lunii octombrie.

La fel ca penultima rundă, și cea de la Baia Mare se va desfășura pe circuit stradal. Totodată, RoDrift a anunțat că va pune în joc cele mai mari premii din istoria acestei discipline în România.

Astfel, ocupantul primului loc în această etapă va încasa un cec de 5.000 de euro, locul secund 3.000 de euro, iar al treilea va fi răsplătit cu 2.000 de euro.

Această ultimă rundă din Campionatul Național de Drift va beneficia de o prezență internațională masivă, conform organizatorilor.

În ceea ce privește lupta pentru titlu de pe plan intern, în acest moment, Iulian Jumuga (402p) și Călin Ciortan (375p) sunt principalii candidați. Șanse matematice mai păstrează și Răzvan Frățianu, care a acumulat 328 de puncte.