Cu 40 de zile înainte de startul celei de-a 3-a ediții a Gravel Romania Historic Rally, organizatorii au confirmat faptul că evenimentul se va desfășura în perioada 20 – 24 iunie, în Covasna.

Deschis vehiculelor din grupele VHC, VHRS și LEGENDE – cu sau fără Pașaport Tehnic Istoric, înmatriculate înainte de 31.12.1995 – această ediție promite să fie una spectaculoasă, cu un traseu total de 1100 de kilometri, repartizat pe 5 etape, dintre care 400 km de probe vor fi cronometrate pe macadam.

Înscrierile la acest eveniment internațional sunt încă deschise, iar cei aflați în întârziere mai au la dispoziție doar câteva zile, data limită fiind programată pentru ziua de 27 mai. La start sunt așteptate pentru 30 de echipaje din Franța, Belgia, Olanda și Luxemburg.

Locul de întâlnire este hotelul Clermont. Lângă stabiliment va fi instalat parcul tehnic al evenimentului pe parcursul celor 5 zile, unde totul va fi pus la dispoziție pentru a întâmpina sportivii in vederea verificării administrative și tehnice.