Cluburile ai căror sportivi minori vor participa la prima etapă din Campionatul Național de Karting Dunlop sunt obligate să obțină, din partea unui părinte în cazul fiecărui copil, o procură notarială autentificată prin care acesta își exprimă acordul că fiul/fiica sa să ia startul în CNKD 2018.

În procură, conform regulamentului CNKD 2018, trebuie să specifice clar faptul că unul dintre părinți este de acord că fiul/fiica sa să participe în Campionatul Național de Karting Dunlop și că își asumă întreaga responsabilitate în cazul în care sportivul minor suferă un accident pe timpul concursului sau accidentează un alt concurent.

De asemenea, trebuie să se mai specifice că, prin această declarație, Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și oficialii săi sunt exonerați de orice răspundere civilă, penală sau materială în cazul unor accidente.

Fiecare participant la etapa de pe circuitul Amckart, din weekendul 28-29 aprilie, este obligat ca în momentul înscrierii să prezinte această procură în original și o înmâneze secretariatului cursei. În caz contrar, sportivul respectiv nu va putea lua startul la această etapă.

Totodată, cluburile care vor să își licențieze sportivii după această primă etapă a CNKD sunt obligate ca în momentul trimiterii cererii de licență către FRAS (licente@fras.ro), să atașeze și această procură notarială autentificată, precum și declarația privind acordul unui eventual control antidoping.

Cu stimă,

Secretariatul FRAS