Pentru sezonul 2020, documentele trimise de către organizatori (Regulament particular, Plan de securitate etc) la FRAS, pe adresa licente@fras.ro, vor fi obligatoriu semnate în prealabil de către președintele comisiei disciplinei respective, de directorul de concurs/sportiv și de responsabilul de securitate al competiției.

În cazul în care directorul de concurs/sportiv si responsabilul de securitate este una și aceeași persoană este suficientă o sigură semnatură din partea acesteia plus, evident, cea a presedintelui de comisie.

Procedura de semnare a acestor documente este valabilă atât pentru etapele din campionatele naționale, indiferent de disciplină, cât și pentru cupe sau evenimente restricționate.

IMPORTANT! Potrivit Hotărârii nr 1/20.02.2020 a Consiliului Federal taxele de înscriere la competiții pentru automobilele istorice au suferit modificări pentru acest sezon.

În hotărârea respectivă, la punctul 8, se precizează, printre altele, următoarele: „…limitarea taxei de înscriere pentru automobilele istorice la 150 de euro + taxa media (Viteză în Coastă), 200 de euro + taxa GPS (Raliu), 150 de euro Circuit; limitarea la 100 de euro a taxei de înscriere pentru automobilele istorice de Grupa 1”.

Hotărârea nr 1/20.02.2020 a Consiliului Federal poate fi consultată AICI.

Pentru orice alte informații contactați secretariatul FRAS.