Sportivii care s-au înscris la ediția din acest an a Raliului Brașovului – Tess Rally 2018 își vor primi licențele și restul documentelor tehnice la Brașov, în zilele de joi, 22martie (între orele 09:00-20:00) și vineri, 23 martie (între orele 08:00-12:00), la secretariatul competiției, stabilit la Hotelul ARO.

Pentru ca sportivii înscriși la Tess Rally să își poată primi licențele, cluburile pe care le reprezintă sunt obligate ca, până la acel moment, să-și plătească toate datoriile mai vechi, cotizația anuală pe 2018, precum și facturile curente pentru solicitările făcute la Raliu, Raliuri Istorice și Rally2.

De asemenea, firmele specializate care vor asigura asistența tehnică la acest eveniment, își vor ridica documentele din același loc și interval orar.

Foarte important!

Informare Comisia Tehnică FRAS: Către toate echipajele care se înscriu la Tess Rally 2018

Comisia Tehnică FRAS invită toți concurenții care se înscriu la Tess Rally 2018 să completeze ”Fișa echipament echipaj” și să o trimită până cel târziu joi, 22 martie, ora 20:00, la adresa bogdandumitrescu26@gmail.com.

Pentru cazuri deosebite, această fișă poate fi predată comisarilor tehinici odată cu verificarea tehnică inițială.

Fișa echipament echipaj poate fi descărcată aici.

De asemenea, Comisia Tehnică vine și cu specificații privind tăierea anvelopelor. Astfel, pentru Pirelli, găsiți aici, pentru Hankook aici, iar pentru Michelin aici.

Vă mulțumim!
Secretariatul FRAS