Gala Campionilor FRAS 2023 va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, în Aula Magna a Politehnicii București (Str. Splaiul Independenței nr. 313).

Evenimentul va fi structurat în două părți. După sosirea invitaților, programată de la ora 13.30, prima parte va începe la ora 15.00. Între cele două părți ale Galei Campionilor, transmisă în direct pe canalul de YouTube al FRAS, va fi o pauză de 45 de minute.

În prima parte a evenimentului, după momentele de introducere, se va trece la premierea sportivilor. Între anumite discipline vor exista și secțiuni de acordare a unor premii speciale.

Ordinea de premiere a disciplinelor va fi următoarea:  

1. Karting electric
2.Drift
3.Women Rally
4.Slalom paralel
5.Rallycross
6.Rally Raid
7.Off Road
8.Viteză în Coastă + Istorice

Odată încheiată prima parte, în jurul orei 18.00, va fi o pauză de 45 de minute, după care evenimentul se va relua cu premierea celorlalte podiumuri:

9.Trofeul Național Masters de Viteză în Coastă
10.Super Rally
11.Raliu + Trofeul Rally Start + Asfalt + Macadam + Istorice
12.Drag racing
13.Viteză pe Circuit pentru vehicule istorice
14.Îndemânare Auto
15.Super Slalom
16.Vehicule Electrice
17.Anduranță
18.Radical Romanian Cup
19.Time Attack

Sportivii sunt rugați să urmărească atent desfășurătorul evenimentului și să fie prezenți în sală la momentul în care se va premia disciplina unde vor urca pe podium.

Toți cei prezenți la cea mai mare festivitate de premiere a unei federații sportive din România se vor delecta cu o degustare de vinuri din partea Cramelor Cricova, cu delicatese tradiționale românești de la Zimbria și cu produse de cofetărie și patiserie de la Cofetăria Claus. De asemenea, în foaierul Aulei Magna vor fi instalate două standuri pentru cafea.

Accesul în sală nu va permis cu mâncare și/sau băuturi, exceptie făcând PET-urile de apă cu capac.

Accesul auto este gratuit, spațiile de parcare din interiorul campusului Politehnica Bucureşti fiind suficiente pentru toți participanții la eveniment.

Vă așteptăm cu drag la Gala Campionilor FRAS 2023!