WIN Tureanu Motorsport, parte a WIN Alliance, anunță un parteneriat cu FRAS  în vederea susținerii Galei Campionilor 2023.

București, 14.12.2023 – WIN Tureanu Motorsport se alătură FRAS pentru a onora împreună rezultatele remarcabile obținute de piloții români în toate disciplinele competiționale ale motorsportului românesc, în sezonul 2023.

Lumea motorsportului românesc se pregătește pentru cea mai importantă festivitate de premiere a anului: Gala Campionilor FRAS 2023, ce va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, în Aula Magna a Universității Politehnice București. În cadrul acesteia vor fi prezenți și premiați cei care au obținut rezultate notabile în diferitele discipline de concurs, incluzând: raliuri, viteză în coastă, drift, super rally, off road, women rally, vehicule istorice pe circuit, anduranță, time-attack, radical, karting electric, slalom paralel, rallycross, rally raid, îndemânare auto, vehicule electrice, super slalom și drag racing.

WIN Tureanu Motorsport anunță cu bucurie parteneriatul cu FRAS, prin care contribuie la organizarea Galei Campionilor, ediția 2023. Echipa WIN Tureanu Motorsport, reunită de un an în această formulă, aduce laolaltă multiple perspective: a pilotului matur, a antreprenorului de succes confirmat și a organizatorului de evenimente. Având acest cumul de experiențe, pentru echipa WIN Tureanu Motorsport este de la sine înțeles că performanța se atinge, se menține și se stimulează printr-un efort coordonat.

„Alături de FRAS, ne dorim să contribuim la creșterea vizibilității, prestanței și accesului la motorsport. Îi sprijinim pe tinerii piloți talentați, cât si pe cei care acum descoperă motorsportul și îl percep ca pe un potențial hobby, rămânând pentru moment privitori”, a declarat Andrei Tureanu, CEO al WIN Tureanu Motorsport si pilot cu o carieră de peste 20 de ani.

„Prin ceea ce facem împreună, atât cu ocazia Galei Campionilor, cât si în restul activităților WIN Tureanu Motorsport, ne străduim să generăm contexte prin care să aducem motorsportul mai aproape de publicul larg și în paralel să identificăm mijloace care să conducă la crearea unei infrastructuri de primă clasă, dar și la lărgirea opțiunilor de pregătire a piloților în așa fel încât motorsportul romanesc sa se dezvolte cu succes si armonie”, a spus Cristi Pascu, membru fondator al WIN Tureanu Motorsport.

WIN Tureanu Motorsport este parte a WIN Alliance, entitate care prin toate diviziile sale stabilește parteneriate cu colegi din mediul public și privat, identificând soluții sistemice, inovatoare, echitabile și profitabile la provocările prezentului. În spiritul acestor principii, WIN Alliance este prezentă, prin divizia WIN Tureanu Motorsport, la Gala Campionilor 2023 și  contribuie la realizarea cupelor omagiale ce vor fi acordate premianților din motorsport.

Despre WIN Tureanu Motorsport:

WIN Tureanu Motorsport își propune să promoveze motorsportul și sportivitatea, în România și dincolo de granițele acesteia. Alături de alți pasionați ai domeniului, sponsori și entități publice, creăm comunități unite de fascinația pentru mobilitate, competiție pe circuit și mașini – de la modelele retro până la cele mai moderne supercaruri.