În atenția sportivilor premiați la Gala Campionilor FRAS 2023, eveniment programat sâmbătă, 16 decembrie, la Aula Magna a Universităţii Politehnica București (Str. Splaiul Independenței nr. 313 ).

Sosirea invitaților va avea loc începând cu ora 13:30, în timp ce decernarea trofeelor este programată de la ora 15:00.

Sportivii seniori vor putea fi însoţiţi, iar taxa pentru fiecare invitat va fi de 130 de lei, excepție făcând sportivii minori, care urmează să plătească taxa începând cu al doilea invitat, neplătind pentru primul însoțitor.

Plata pentru taxa de invitat se va face EXCLUSIV prin platforma Netopia, accesând următorul link: https://mpy.ro/f3bzfwev?language=ro. Dovada plății va fi transmisă EXCLUSIV către mailul gala@fras.ro, obligatoriu împreună cu confirmarea prezenței la eveniment.

În mailul de confirmare se va trece:
– numele și prenumele sportivului premiat
– disciplina/disciplinele la care este premiat în sezonul 2023
– dacă este sau nu minor
– numărul invitaților

Vă rugăm să trimiteți aceste informații până luni, 4 decembrie, ora 15:00, la adresa gala@fras.ro.

Tot până luni, 4 decembrie, ora 15:00, se vor accepta și cererile de acreditare pentru presă, precum și confirmarea de participare pentru jurnaliștii sau fotografii deja acreditați în sezonul 2023, la adresa de e-mail media@fras.ro. Vă rugăm să vă asigurați de confirmarea de primire a solicitării dumneavoastră!

Accesul auto este gratuit, spațiile de parcare din interiorul campusului Politehnica Bucureşti fiind suficiente pentru toți participanții la eveniment.

Podiumurile provizorii pentru Gala Campionilor FRAS 2023, precum și desfășurătorul evenimentului vor fi comunicate în perioada următoare pe site-ul oficial al FRAS.

IMPORTANT! Prezența la eveniment se va face respectând dress code-ul obligatoriu (black tie).

Vă așteptăm cu drag!