Etapa a 4-a din cadrul Campionatului Național de Karting Electric – Viteză pe circuit, denumită „Marele ePremiu al Orasului Bucureși”, se va desfășura în acest weekend, în paralel cu ultima etapă din Supercupa României la Karting Electric, ajunsă la finalul celei de-a 4-a ediții.

Recunoașterea traseului și calificările se vor desfășura sâmbătă, 21 august, în vreme ce finalale își vor afla câștigătorii duminică, 21-22 august, pe traseul: Calea Victoriei (prin fața Palatului Regal) – str. Valter Mărăcineanu – aleile din fața Sălii Palatului și ale Muzeului Național de Artă.

Program:

Vineri, 20 august

„Bucureștiul Electrizat de Copii” – Expoziție Interactivă de Vehicule Electrice pentru adulți și copii 4/16 ani, în Piața George Enescu, începând cu ora 18:00, până duminică, ora 18:00.

Sâmbătă, 21 august

În intervalul orar 11:00-18:30 se vor efectua recunoașterea circuitului, învățarea traseului, antrenamentele oficiale cronometrate și calificările, cu restricționarea circulației pe traseul Calea Victoriei (prin fața Palatului Regal) – str. Valter Mărăcineanu – aleile din fața Sălii Palatului și ale Muzeului Național de Artă.

Duminică, 22 august

În intervalul orar 11:00-17:30 se vor desfășura Finalele, în jurul Sălii Palatului, cu restricționarea circulației pe traseul Calea Victoriei (prin fața Palatului Regal) – str. Valter Mărăcineanu – aleile din fața Sălii Palatului și ale Muzeului Național de Artă.

Între orele 16:30-17:30 se va desfășura Festivitatea de Premiere pe treptele Ateneului Român.