Etapa a 5-a din cadrul Campionatului Național de Time Attack – ROTAC 2021 se va disputa în weekend-ul 21-22 august pe circuitul Transilvania Motor Ring, de lângă Târgu Mureș – cel mai nou circuit de viteză din România.

Regulamentul competiției poate fi accesat pe www.fras.ro sau pe site-ul organizatorului: www.rotac.ro.

Aproape 70 de concurenți sunt deja înscriși la această etapă, iar lupta pentru cel mai bun timp pe un tur de circuit se anunță extrem de disputată în majoritatea claselor de concurs, atât pentru mașini de stradă, cât și pentru cele destinate automobilelor de competiție.

Odată ce trec de verificarea tehnică obligatorie, în cadrul căreia va fi confirmată clasa de concurs eligibilă, concurenții vor avea la dispoziție sesiuni de antrenamente urmate de 3 sesiuni de cursă a câte 15 minute fiecare. La finalul acestora, concurenții ce au înregistrat primii 5 timpi ai fiecărei clase, vor avea la dispoziție o sesiune SuperLap™ în care au asigurat un tur de circuit cronometrat fără trafic și ,astfel, o șansă optimă pentru un nou record.

Din același motiv accesul în incinta circuitului va fi permis doar concurenților, alături de cel mult 2 membri ai echipei.

Pentru informații suplimentare, organizatorul poate fi contactat prin e-mail la adresa contact@rotac.ro sau prin telefon la numărul 0756.800.660.