Programat inițial să se desfășoare pe mai multe circuite din țară, CN de Karting Electric (CNKE) și-a reconfigurat formatul, cele șase etape urmând să aibă loc în centrele mai multor orașe din România.

Structurat ca și până acum în două probe, Viteză și Super Slalom, CN de Karting Electric 2022 propune o serie unica și incitantă de evenimente în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Constanța, Ploiești, Cluj-Napoca, București și Craiova.

Promotorul CN de Karting Electric și, totodată, președintele Clubului de Karting București, Robert Drăgan, este convins că noul format va atrage un public numeros: „Mă bucur că împreună cu FRAS am luat această decizie de a ieși din zona circuitelor și de a organiza campionatul în centrele marilor orașe din România. Este un pas firesc și important, care va promova și mai mult kartingul electric în România. Personal, am experiența acestor evenimente organizate în centrele orașelor și sunt ferm convins că primul sezon integral stradal va fi unul de succes”.

Calendarul CN Karting Electric 2022

Etapa 1: 4-5 iunie, Râmnicu Valcea (B-dul Calea lui Traian)

Etapa 2: 18-19 iunie, Constanța (B-dul Tomis)

Etapa 3: 2-3 iulie, Ploiești (B-dul Independenței)

Etapa 4: 30-21 iulie, Cluj-Napoca (Pța Unirii)

Etapa 5:  20-21 august – București – Viteză (Calea Victoriei – Palatul Regal)
3-4 septembrie – București – Super Slalom (Parcul Tineretului)

Etapa 6: 17-18 septembrie, Craiova (Str. A.I.Cuza – English Park)

La startul noului sezon sunt așteptați peste 60 de copii și juniori, care se vor lupta pentru supremație în cele patru clase ale probelor de Viteză și Super Slalom.