David Cosma Cristofor (Gulstar Racing), pilotul de karting român, a câștigat, în cadrul WSK Open Cup, locul 1 la clasa Mini, pe circuitul de la Adria (Italia).

Campionul național al clasei Mini din acest sezon a terminat pe locul 1 toate cele șapte etape (4 heat-uri, 2 prefinale și finala mare).

Acest sezon a fost unul remarcabil pentru pilotul român care recent a intrat și în vizorul Fusion Motorsport Anglia, una din cele mai prestigioase echipe din acest domeniu din motorsportul mondial.

David evoluează în extern sub echipa românească Gulstar Racing, echipă manageriată de Dragoș Gulie, team care a câștigat cele mai multe titluri în intern în acest an de Campionat Național.

Rezultatul e impresionat mai ales că înaintea finalei, a avut loc un eveniment care a generat panică la paddockuri și pe pistă. Doi tineri piloți au suferit un accident fiind necesară intervenția a doua elicoptere pentru a transporta de urgență la spital cei doi copii. David a trecut peste evenimentul în sine și a generat astfel o performanță incredibilă pentru România, câștigând o etapă de WSK.

„Mulțumesc mult echipei mele și familiei pentru susținere. Asta mi-am dorit de la începutul anului când am simțit că pot să ajung pe podium la o etapă de WSK. Nu a fost ușor, sper să mă mențin aici. Dedic rezultatul colegilor și profesorilor mei de la International School of Bucharest”, a declarat pilotul român David Cosma Cristofor, conform Prosport.