Un total de 80 de piloți vor lua startul în penultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018, Trofeul Câmpulung Muscel.

De la anunțul listei provizorii, două nume importante și-au făcut loc. Campionul național en-titre Paul Andronic și totodată învingător anul trecut la Câmpulung Muscel va fi și el prezent la start, la fel ca Bogdan Cuzma, campionul absolut al sezonului 2016.

De altfel, cu excepția lui Simone Tempestini, toți piloții aflați în vârful clasamentului open din Campionatul Național de Raliuri Dunlop vor fi prezenți la etapa din acest weekend.

Lucian Răduț și Andrei Dumitrescu își vor continua lupta la vârf, ambii având șansa să cucerească, în premieră, titlul de campion absolut, însă confruntarea este intensă și la Grupe.

La N, Istvan Soos își poate asigura matematic titlul la finalul acestei etape dacă va reuși să îl învingă din nou pe Ion Nicolae. Pe Septimiu Marghitaș și Ciprian Ciobotaru îi despart 5 puncte în acest moment, iar la Câmpulung Muscel se poate da o luptă decisivă între aceștia.

Lucian Răduț și Costi Stratnic sunt principalii piloți implicați în duelul la vârful Grupei H. Primul are 143 de puncte, în timp ce Stratnic, care va concura acum în orașul său natal, are 110 puncte. Cu o victorie clară în fieful lui Stratnic, Răduț își poate asigura titlul la Grupa H.

Ionuț Ciopleași și Ionuț Moisil se duelează pentru titlul de cel mai bun junior la viteză în coastă, acolo unde diferența actuală dintre cei doi este de doar două puncte.

La 2 Roți Motrice, Andrei Șerban este la un singur pas de a deveni campion la 2FWD, în timp ce la 2RWD titlul se decide după confruntarea dintre Costi Stratnic și Mihai Leu.

Lista completă de înscrierie pentru Trofeul Câmpulung Muscel este disponibilă aici.

Clasamentele complete din CNVCD după 6 etape sunt disponibile aici.