Etapa a patra a Campionatului Național Digital de Circuit Betano se va desfășura pe circuitul Catalunya din Barcelona, iar cursele celor două divizii vor fi transmise în această seară, începând cu ora 20:00, în cadrul unui veritabil maraton pe canalul de YouTube al FRAS.

Divizia B va începe de la ora 20:00 cu calificările pentru a stabili grila de start pentru prima dintre cele două curse. Primul sub linia celor 30 calificați pentru Divizia A a fost Matei Barbu, care a înregistrat un timp de 1:48.263. Tot în B se află și pilotul din Campionatul Mondial de Raliuri, Raul Badiu, dar și campionul de la karting, Horia Roca, sau vicecampionul național absolut la viteză în coastă, Emil Nestor.

În ceea ce privește Divizia A, cel mai bun timp din precalificări a fost obținut de galezul Oscar Williams, cel care a fost marele câștigător al etapei precedente.

Cu 1:47.052, Oscar l-a devansat la numai 12 miimi pe Leo Borlovan, însă totul se va decide începând cu ora 22:30, atunci când vor avea loc calificările, în direct pe YouTube.

De la ora 23:00, așa cum v-am obișnuit, transmisiunea etapei a patra va putea fi urmărită în direct pe postul de televiziune Pro X.

Dragoș Simion, liderul la zi al campionatului, a bifat al patrulea timp de până acum, în timp ce al doilea până în prezent, Florin Mergea, a înregistrat al șaselea timp, însă speră la un loc pe podium în cele două manșe de concurs.