Romanian Racing, aplicația oficială pentru înscrieri a Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), anunță o serie de modificări importante pentru sezonul automobilistic 2023.

Modificările au fost implementate după analiza sezonului precedent și au fost concepute pentru a îmbunătăți experiența sportivilor și oficialilor din domeniul automobilistic.

Principalele actualizări ale aplicației includ:

Mai multe discipline disponibile: în plus față de disciplinele Raliu și Viteză în Coastă, aplicația permite din 2023 înscrieri și în disciplinele Slalom Paralel, Rallycross și Rally Raid. Această oferă sportivilor mai multe opțiuni pentru a-și înscrie participarea la competițiile automobilistice organizate sub autoritatea FRAS. O altă îmbunătățire majoră este oferirea unei versiuni în limba engleză pentru sportivii străini, pentru a facilita participarea lor în competițiile din România.

Funcții de administrare și notificare avansate: Utilizatorii pot să gestioneze datele mai multor sportivi și/sau mașini în cadrul aplicației, să copieze datele cererilor depuse la etapele următoare cu un singur click și să primească notificări pentru documentele expirate sau alte evenimente.

Pașapoarte electronice ale mașinilor de concurs: În acest an, aplicația va introduce posibilitatea de a încărca pașapoartele mașinilor de concurs în format electronic. Aceasta va permite utilizatorilor să aibă acces rapid și ușor la informațiile despre mașina de concurs, inclusiv documente specifice și notificări la expirarea acestora.

Verificări Tehnice: Permite trecerea online a procesului de verificări tehnice al mașinilor de concurs, cu scopul de a asigura un istoric în timp real al mașinilor de competiții și pentru a urmări schimbările survenite de-a lungul timpului.

Toate aceste îmbunătățiri aduse aplicației Romanian Racing au fost realizate în scopul îmbunătățirii experienței sportivilor și a organizatorilor și pentru a aduce o mai mare transparență și eficiență în procesul de înscriere și organizare a competițiilor.