Penultima etapă a campionatului Promo Rally TOTAL powered by SDS programează duminică, 20 ianuarie 2019, o etapă în care aderența automobilelor participante va avea un rol hotărâtor în alcătuirea clasamentelor.

Prognoza meteo pentru duminică prevede cer înnorat cu posibile precipitații sub formă de ninsoare. Având în vedere acest aspect, organizatorii pregătesc un circuit pe parcurgerea căruia concurenții se vor întâlni cu zăpadă afânată, zăpadă înghețată, dar și asfalt umed.

În sportul auto parcurgerea traseelor cu aderență scăzută reprezintă spectacol și deliciu pentru spectatori.
Pentru viitorii piloți, parcurgerea unui traseu descris anterior va constitui o experiență de neuitat.
Pentru că toată lumea iubește derapajul și pentru ca acesta trebuie făcut controlat, în condiții de maximă siguranță și securitate, vă așteptăm în număr cât mai mare.

De asemenea, cei prezenți vor putea participa la o tombolă cu premii diverse, între care cursuri de conducere defensivă, un weekend de drive test cu o mașină Țiriac Auto, o cină romantică la Restaurant Altitude din Poiana Brașov, vouchere pentru simulatorul auto profesional, Racing Sim sau vouchere pentru analize medicale oferite de Laboratorul medical Sfânta Maria.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este organizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Primăriei și Consiliului Local Prejmer, al Primăriei și Consiliului Local Hărman.

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Konvekta, Angelli, Infinity Trophy, Ape Minerale ZIZIN, TehnoSting, Apel One Med, Țiriac Auto, Telekom, Ice Team, alternatoaredemaroare.ro, Time is Coffee, Prejmer Circuit, Hotel Aro Palace, Agenția Century Image, Vitarium SPA, Laborator medical Sfânta Maria.

Parteneri media: Rock FM, Newsbv.ro, Zile și Nopți, www.autorally.ro.

Regulamentul competiției poate fi consultat aici.

Harta generală a etapei este disponibilă aici.