Proiectul Dacia Revival, înființat de FRAS în 2019 prin Comisia Națională de Vehicule Istorice de Competiții, va continua și în sezonul 2020, iar la start este așteptat un număr mai mare de sportivi care să readucă legendarele modele Dacia pe traseul de concurs.

Subcomisia Dacia Revival, formată din președintele Dan Spuderka, membrul fondator Adrian Apostu și membrul pe partea tehnică Emil Nagy, prin președintele comisiei pentru automobile istorice, Horia Popescu, a anunțat regulamentele tehnice și sportive pentru sezonul 2020. Astfel, s-a acordat o atenție specială Grupei 1 pentru a se facilita reducerea costurilor normale pe care le-ar avea un participant.

Astfel, FRAS va menține facilitățile pentru participanții în cadrul acestui proiect. Astfel, taxele FRAS vor fi 0 pentru acest sezon, iar cuantumul taxei de înscriere la etape va fi de 75%.

Dacia Revival va fi prezent în 2020 în Campionatul Național de Raliuri, Campionatul Național de Viteză în Coastă, Campionatul Național de Viteză pe Circuit pentru Automobile Istorice și Campionatul Național de Super Rally.

Dacia Revival este un proiect dedicat modelelor Dacia dinainte de apariția Logan și Sandero (n.r. unde există o competiție dedicată în CNRD). Astfel, proiectul este dedicată în special pentru modelele 1100, 1300 și 1310, care sunt prezente în două grupe special create în acest sens. Prezența este accesibilă tuturor deținătorilor unui automobil Dacia care păstrează caracteristicile mașinii originale.

Regulamentul sportiv poate fi descărcat de aici.

Regulamentul tehnic poate fi descărcat de aici.

Anexa J FIA Grupa 1 poate fi descărcată de aici.

Anexa J FIA Grupa 2 poate fi descărcată de aici.