Campionatul Național de Rallycross programează în acest weekend etapa a 2-a, pe circuitul de la Schitu Golești, unde peste 25 de piloți se vor întrece pentru a obține cei mai buni timpi și, implicit, puncte în clasamentul general.

După etapa inaugurală de la Târgu Jiu, comunitatea de rallycross se va muta sâmbătă și duminică la Schitu Golești pentru Cupa ”La Heleșteu”, eveniment care contează pentru etapa a 2-a a Campionatului Național, în organizarea ACS RB Racing Lerești.

Totul este pregătit, circuitul a fost modificat și îmbunătățit, s-a asfaltat zona de start, astfel că, din acest an, pe lângă rallycross vom putea găzdui aici și evenimente de slalom paralel. Sperăm că va fi o etapă interesantă în care atât juniorii, cât și seniorii se vor lupta cu ardoare și fair-play pentru locurile de pe podium”, a precizat președintele RB Racing și, totodată organizatorul etapei, Radu Băcîrcel.

Pentru runda care se va desfășura în Complexul ”La Heleșteu” de la Schitu Golești s-au înscris 26 de piloți (lista poate fi vizualizată aici), care se vor lupta în cadrul celor 5 grupe – H1, H2, H3, H4 și Juniori 2, dat fiind că grupa Juniorilor 1 nu se va constitui la această etapă.

Și în acest an ne-am pregătit să le oferim piloților cele mai bune condiții, de la pista reamenajată până la serviciile de cazare și masă. Ne așteptăm ca spectatorii să vină în număr cât mai mare, la fel cum s-a întâmplat și la etapa de anul trecut”, a spus, la rândul său, Ion Solomon, proprietarul Complexului ”La Heleșteu”.

ACS RB Racing organizează acest eveniment, desfășurat sub autoritatea FRAS, cu sprijinul următorilor parteneri: La Heleșteu, Radic Star, Hidro Argeș, Gravolab, Glamby, Elmion și Rocar.