Audi-ul RS3 LMS TCR, pilotat de Sorin Huțanu, va fi prezentat la Palatul Parlamentului

Federația Română de Automobilism Sportiv va avea trei standuri în trei orașe diferite, în care va expune mașini ale sportivilor licențiați, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

La fel ca anul trecut, FRAS a răspuns cu bucurie și în 2024 invitației Senatului României de a fi prezentă la evenimentul dedicat celebrării Zilei Internaționale a Copilului, astfel că sâmbătă va avea un stand special amenajat în curtea Palatului Parlamentului din București.

La evenimentul intitulat ”Senatul Copiilor”, FRAS va expune mai multe mașini ale piloților participanți în campionatele naționale, copiii prezenți având ocazia să vadă de aproape bolizi de raliu, viteză în coastă sau drift (prin intermediul RoDrift) și să interacționeze cu sportivii.

Pilotul de viteză în coastă și super rally, Claudiu Motoc, va fi prezent la evenimentul de la Palatul Parlamentului cu două mașini: singura Honda Civic Type R TCR din România și un Peugeot 208 R2, prin intermediul său urmând să fie prezentată și singura motocicletă Lamborghini din România.

Un alt punct de atracție pentru cei mici îl va reprezenta cu siguranță mașina de colorat, adusă de cei de la ZETT DETAILING, un automobil special colantat pe care vor putea desena cu cretă tot ce doresc, pentru a marca această zi specială pentru ei.

Și la Câmpulung, copiii din oraș și din localitățile limitrofe vor avea parte de numeroase acțiuni de 1 Iunie, una dintre ele fiind legată și de standul FRAS amenajat lângă Stadionul CS Muscelul (stadionul 2), unde vor fi prezente mașini de off road, viteză în coastă, un cap-tractor de concurs, trei mașini ale celor de la Racebox, dar și reprezentanții Școlii de Pilotaj ”Vali Porcișteanu Racing”.

Un alt oraș unde FRAS va avea un stand în care va expune mașini este Curtea de Argeș, copiii de aici având șansa de a vedea materialul de concurs al unor piloți participanți în discipline precum raliu, viteză în coastă, drift sau off road, în spațiul special amenajat de lângă Stadionul Municipal.

Evenimentele din cele trei orașe, la care sunt așteptați toții copiii pasionați de motorsport, se vor desfășura sâmbătă, 1 iunie, în intervalul orar 10:00-17:00. Vă așteptăm!

FRAS mulțumește tuturor sportivilor licențiați pentru implicarea în aceste acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Copilului.