Norbert și Francesca Maior, cuceriți de frumusețea peisajelor din Sardinia.

Echipajul format din frații Norbert și Francesca Maior va lua startul în a 3-a etapă a Campionatului Mondial de Raliuri pentru juniori (JWRC), care se va desfășura în Sardinia (Italia).

Norbert și Francesca Maior (campioni europeni de juniori la raliuri în 2023) vor fi singurii care vor reprezenta România la startul Raliului Italia Sardinia.

”Salutări din Alghero! Săptămâna aceasta ne aflăm la a 3-a etapă din FIA Junior WRC din acest sezon: Rally Italia Sardegna. Momentan, chiar dacă la recunoașteri am rămas cu impresia că va fi un raliu dificil, ne simțim pregătiți și suntem mulțumiți de cum au decurs pregătirile până acum”, a declarat Norbert pe pagina sa de Facebook.

”Faptul că Sardinia este atât de frumoasă ne-a încărcat cu siguranță bateriile într-un mod pozitiv”, a mai transmis Norbert Maior.

Înaintea etapei din Sardinia, Norbert și Francesca Maior ocupau locul 4 în Campionatul Mondial de Raliuri pentru juniori.

Ne așteaptă unul dintre cele mai dure raliuri din mondial

„Ne așteaptă unul dintre cele mai dure raliuri din mondial, din punct de vedere al suprafeței. Este un macadam dur, cu mulți bolovani și cu o configurație destul de tehnică. Am terminat recunoașterile. Sperăm că am facut o treabă bună pe parcursul celor două zile, iar acum suntem nerăbdători să începem. Suntem pe o insulă superba, cu peisaje foarte frumoase, iar unele dintre probe chiar sunt lângă mare, iar acest lucru îi dă un farmec aparte acestui raliu”, a spus Norbet Maior, pentru FRAS.

Click AICI pentru lista de start la Rally Italia Sardegna 2024.

CITEȘTE ȘI Raliul Croației: Podium pentru frații Maior în a doua etapă din Junior WRC