După ce în luna martie a dominat cele 12 ore de Mugello, câștigând la pas etapa, Willi Motorsport by EBImotors – în componența Sergiu Nicolae (Willi Msport), Fabrizio Broggi și Sabino De Castro – va încerca din nou un succes de răsunet într-o altă etapă de Anduranță.

Runda se va desfășura pe circuitul de la Hockenheim, de mai multe ori gazda Marelui Premiu de Formula 1 al Germaniei. Astfel, în weekendul 21-23 mai, vor avea loc cele 12 ore, organizate de Creventic, cursă în cadrul 24H Series Championship 2021.

Sergiu Nicolae, campionul sezonului 2020 din CN de Anduranță, organizat sub egida FRAS, va intra pe pistă cu același superb Porsche 911 GT3 Cup Gen 2 (seria 991), din clasa destinată GT-urilor, unde vor lua startul 8 astfel de mașini, unele și din seria 992.

În total, 35 de echipaje vor lua startul pe un circuit lung de numai 4.574 metri, care vor complica strategiile din cauza traficului ridicat din cursă. Cele 12 ore de competiție vor fi împărțite în două reprize sâmbătă și duminică, așteptându-se o vreme dificilă, care în Germania este luată în calcul întotdeauna.

Lista completă de start a etapei din Hockenheim poate fi accesată de AICI.

Cei trei piloți ai echipei Willi Motorsport by Ebimotors vor putea conta pe experiența mecanicilor și a inginerilor lui Enrico Borghi, deja la start de mai multe ori în competițiile de anduranță.

Începând cu testele oficiale, transmisia live va fi asigurată de canalul Seriei 24h, dar și de canalul de youtube Look Sport. Vă reamintim că mașinile din categoriile GT3 până la TCR vor participa la eveniment, alături de GT4, 911, GTX și TCR.