Vali Porcisteanu și Luca Ciprian

Runda a 4-a din Campionatul Național de Slalom Paralel s-a desfășurat pe circuitul Masters Speedway din Șura Mare, județul Sibiu, unde cei 34 de piloți prezenți la start au avut parte de manșe duble de concurs, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimele 3 sezoane.

Vali Porcișteanu (Mitsubishi Lancer Evo 9) a câștigat etapa, la general, urmat de musceleanul Mihai Pelmuș (Suzuki Swift Sport), iar Ciprian Luca (VW Golf 4) a completat podiumul pe traseul său de casă.

Eduard Crintoiu (Suzuki Swift Sport) s-a impus la Clasa 2, în fața lui Mihai Pelmuș, iar locul 3 a fost ocupat de Alexandru Pîrvu (Suzuki Swift Sport).

Alexandru Săvulescu (Hyundai Coupe) a obținut o nouă victorie la Clasa 3. Locul 2 i-a revenit localnicului Sorin Bratu (Renault Clio), iar un alt pilot local, Mihai Damian (Renault Clio) a ocupat locul 3.

Porcișteanu a fost câștigătorul Clasei 4, în fața lui Luca Ciprian, însă participarea campionului național de raliuri din 2011 cu licentă One Event nu i-a adus niciun punct, în vreme ce liderul Marian Țene a abandonat.

Denis Pleșa (Renault Clio) a câștigat la Juniori Start, urmat de Alexia Apostol (Renault Clio) și Arthur Bogati (VW Lupo).

Andrei Chircu (Suzuki Swift Sport) s-a impus la Juniori Pro, podiumul fiind completat de Oliver Diaconescu (Suzuki Swift Sport) și Teodora Merlă (Suzuki Swift Sport).

La Juniori Masters victoria i-a revenit lui David Nedelcu (Renault 5), cu Pleșa pe 2 și Merlă pe 3.

Alexandra Teslovan (Renault Twingo) a fost câștigătoarea de la Femina, urmată de Teodora Merlă și Alexia Apostol.

Pelmuș a fost cel mai rapid la Swift Trophy, cu Crintoiu pe 2 și Pîrvu pe 3, iar Matei Savu a câștigat Cupa Logan, urmat de Rareș Damian și Maximilian Ichim.

Primarul din Șura Mare, Ionuț Maier (stânga), viceprimarul comunei, Ilie Pop (mijloc), alături de Ioan Badiu (dreapta), vicepreședintele FRAS.

La Șura Mare, etapele de Slalom Paralel sunt organizate cu suportul autorităților locale, prin primarul comunei, Ionuț Maier și viceprimarul, Ilie Pop.

CLASAMENTELE

Următoarea etapă este programată, pe 16 septembrie, tot la Șura Mare, live pe Youtube FRAS.