Costel Cășuneanu va încerca să câștige la Deva

Cea mai spectaculoasă competiție de motorsport din județul Hunedoara va avea loc în acest weekend la Deva. „Trofeul Deva Super Rally” reprezintă a 3-a etapă a Campionatului Național de Super Rally Powered By Superbet, o competiție cu potențial ridicat pentru spectacol.

La start sunt așteptați 24 de concurenți, piloți din diferite discipline motorsport, atât din România, cât și din străinătate.

Organizat de AMC Racing și Primăria Municipiului Deva, „Trofeul Deva Super Rally” este o competiție ce se desfășoară pe circuitul stradal din zona centrală a Municipiului Deva. Concurenții vor lua startul Sâmbătă în manșele de recunoașteri și antrenamente cronometrate, urmând ca în manșele de concurs să lupte pentru cel mai bun timp. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp.

Diferiți piloți și-au confirmat prezența, printre care și multiplul campion de box și campion național de raliu Mihai Leu, dar și Dani Oţil, Costel Cășuneanusau Vali Porcișteanu, precum și piloți străini: francezul Jerome France și belgianul Didier Balcaen.

Vineri la ora 19:30 mașinile de concurs vor fi pregătite pentru startul festiv, la Statuia lui Decebal. Sâmbătă va începe cu două manșe de recunoașteri, de la ora 09:15, în timp ce manșele de antrenament vor avea startul la ora 10:00. Manșele de concurs sunt programate la ora 13:00, premierea câștigătorilor având loc aproximativ la ora 15:00, tot la Statuia lui Decebal.

„Trofeul Deva” este un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Deva, organizat de ACS AMC Racing – AMC Curse, sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv, campionatul fiind susținut de Superbet, în calitate de partener principal, iar Kia România va susţine acest eveniment cu maşinile oficiale. Printre sponsorii acestei competiții se numără Popescu și Asociații, Romgaz şi United Media, parteneri media fiind Kiss FM și Prima TV Sport.

Mai multe detalii și informații pot fi găsite pe pagina de Facebook Campionatul Național de Super Rally Powered By Superbet.

Cererile de acreditare vor fi trimise către info@superrally.ro, persoana de contact Alina Ştefănescu, tel. 0747 947 613.

Program: LINK
Hartă traseu și locuri spectatori: LINK