Credit photo: Facebook Transilvania Rally

A doua etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Transilvania Rally 2018, se va desfășura la Cluj între 3 și 5 mai, în organizarea clubului Motorhome Napoca Rally Team și sub egida Federației Române de Automobilim Sportiv.

Devenită deja o tradiție, etapa de raliuri de la Cluj, Transilvania Rally, a avut anul trecut un total de 83 de echipaje prezente la start, iar anul acesta se anunță o prezență cel puțin la fel de numeroasă. Totodată, etapa va face parte din calendarul Tour European Rally 2018, fiind prima din acest sezon.

Se vor desfășura 14 probe speciale pe o lungime de 158,02 kilometri, incluzând inclusiv o super specială în zona Cluj Arena, în timp ce lungimea totală a raliului este de 541,74 de kilometri.

Regulamentul particular al evenimentului, cu detalii despre înscrieri și programul orar, îl găsiți aici. Ghidul Transilvania Rally 2018 va fi publicat joi, 5 aprilie.

Formularele de înscriere, dar și alte detalii, inclusiv harta Transilvania Rally 2018, pot fi descărcat accesând pagina evenimentului de pe site-ul FRAS.

În cadrul eveninentului se vor desfășura atât a doua etapă din Campionatul Național de Rally 2, cât și cea din Campionatul Național de Raliuri Istorice.