Campionatul Național de Super Rally și Campionatul Național de Time Attack vor debuta în acest weekend cu etapa comună, Trofeul Târgu Mureș, care se se va desfășura pe străzile municipiului Târgu Mureș.

În acest an, Campionatul Național Super Rally, organizat de promotorul Mihai Leu, programează un total de patru runde, cu startul pe 23 iunie. După același calendar funcționează și Campionatul Național de Time Attack.

Un total de 25 de piloți s-au înscris la etapa de Time Attack, în timp ce 36 sunt pe lista înscrierilor de la Super Rally. Dintre aceștia, o parte participă la ambele concursuri.

Patru Ferrari, două Porsche GT3 Cup, Lamborghini Huracan, Tatuus, Osella și două Skoda Fabia R5 sunt printre bijuteriile care vor fi la start. Mihai Leu, Vali Porcișteanu, Titi Aur, Andrei Dumitrescu, Silviu Dumitrescu, dar și italienii Roberto Ragazzi, Giovanni Ambroso, Silvio Galante și Bruno Jarach sunt vedetele primei etape oficiale de Super Rally.

Vineri, de la ora 20:00, n zona Cetății Medievale, va avea loc o sesiune de autografe, iar o oră mai târziu este programat startul festiv cu toate echipajele prezente la start.

Sâmbătă, între orele 8:00 și 9:00 sunt programate recunoașterile, de la ora 09:00 la 12:00 va avea loc etapa de Time Attack, în timp ce între 12:00 și 18:00 se va desfășura etapa de Super Rally. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 18:30.

Lista de înscrieri poate fi consultată aici