Echipajul 119, format din Cătălin Catana și Arnold Caitanu, din cadrul Rally 2, a ieșit în decor în cadrul probei speciale cu numărul 8 – Codrul Butesii. Mașina de concurs a lovit un cap de pod, ajungând în afara traseului, iar cei doi sportivi au rămas încarcerați. Acesta era ultimul echipaj în ordinea de start de la Raliul Maramureșului.

Toate echipele medicale de intervenție și descarcerare au ajuns rapid la fața locului și au luat toate măsurile, conform protocolului medical. Echipajul de descarcerare a intervenit rapid și i-a extras pe cei doi din mașina de concurs. Ambii sunt stabili, conștienți și cooperanți, conform reprezentanților Comisiei Medicale FRAS.

Pilotul Cătălin Catana este transportat cu elicopterul la spital, iar copilotul Arnold Caitanu cu ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean pentru mai multe investigații. Ambii sunt în afara oricărui pericol.

În urma investigațiilor, Cătălin Catana a fost diagnosticat cu fractura de bazin cu deplasare și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, în timp ce Arnold Caitanu are o fractura de bazin, dar nu are nevoie de operație.