Piloții echipei Willi Motorsport by Ebimotors, în formula Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro, au reușit o victorie de senzație la categoria mașinilor Porsche 991-II Cup, în cadrul cursei de 12 ore de la Mugello, care s-a desfășurat weekendul trecut în Toscana (Italia).

După primele patru ore de concurs desfășurate vineri, cei trei piloți și-au asigurat un avans de aproximativ un tur față de principalii urmăritori.

Cursa a continuat sâmbătă cu celelalte opt ore de concurs cu Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro plecați din postura de lideri la clasa 991. Echipajul care a reprezentat România a început furtunos și ziua a doua de la Mugello și și-a adjudecat o victorie categorică la categoria mașinilor Porsche 991-II Cup, cu aproximativ două ture și jumătate față de următorul echipaj, trei piloți lituanieni.

În clasamentul general, Sergiu Nicolae, Fabrizio Broggi și Sabino de Castro au încheiat pe un excelent loc 12 dintr-un total de 41 de echipaje prezente la startul cursei de anduranță de la Mugello.

Participarea campionului sezonului 2020 din CN de Anduranță, organizat sub egida FRAS, nu a fost singulară în acest sezon de 24H GT Series. Mihai Zamfir a fost prezent la cursa de 24 de ore din Dubai, prima etapă a sezonului, unde s-a clasat pe locul opt la clasa TCR la bordul unui Audi RS3 LMS DSG, reprezentând steagul echipei britanice Simpson Motorsport.

Următoarea întrecere din cadrul campionatului 24H GT Series va avea loc în perioada 23-24 aprilie, pe circuitul Paul Richard, din Le Castellet, Franța.